rindu setengah mati.

salam.


lately ni aku suka pulak dgn lagu Rindu Setengah Mati - D'Masiv.sayu je dgr lagu ni.lirik dia sedih.nak kata ada kaitan dgn aku,mmg tak la.aku nak rindu sapa?haha.


hari tu ada letak video lagu ni kat FB.kwn aku komen,


"mesti tgk kejora dan bintang tu kan?"


eh,cerita apa tu?aku mana layan sinetron daa...


sebenarnya start aku dgr lagu ni masa aku blogwalking.terjumpa blog ni.tuan blog ni (myza) letak lagu ni kat blog dia.1st time dgr mmg aku terus suka lagu ni.aku dgr ulang2 aje.


bila aku baca entry2 myza ni (sorry ye myza,saya cerita psl awk kat sini.:) ) baru aku faham kenapa dia letak lagu ni.mmg kena sgt2 lagu ni dgn situasi dia.kalau aku kat tmpt dia sure aku akan nangis kot setiap kali dgr lagu ni.


aku paham perasaan org kehilangan org tersayang walaupun tak pernah terjadi lg kat aku.walaupun dah berbulan2 dia pergi tinggalkan kita,tp kesannya mesti susah nak hilang kan?tambah2 bila org tu kita yakin sgt dia lah yg akan bersama kita untuk masa depan.tp Tuhan lebih sayangkan dia.


serius aku sedih sgt baca entry2 dia.emosi lak aku.hehe.mungkin myza dah dpt terima hakikat tp kadang2 tu biasalah ada perasaan rindu lg,teringat lg.bkn sng nak padamkan kenangan bersama.betul tak?*motip aku mcm jiwang & skema sikit?


kalau korang tak paham or blur dgn apa yg aku cerita ni,sila baca sendiri kat blog dia.sure korang akan tau.kalau tak tau jgk xtau la nak ckp.hehe.to myza,kalau awk tak jumpa jodoh dgn sapa2 sampai akhir hayat awk (saya tak mendoakan,saya cuma ckp "kalau"),saya yakin dia tulah jodoh awk sbb org ckp,kalau kita tak jumpa jodoh sampai bila2,mungkin jodoh kita tu dah jumpa Ilahi sblm kita smpt jumpa dia.apa2 pun saya doakan awk akan dpt jumpa pengganti nanti.kalau tak jumpa sebaik dia,mungkin akan dpt yg lebih baik.ok?:)*mcm myza baca je entry aku ni.hehe.


ok,sila la layan lagu ni kalau sudi.




aku ingin engkau ada di sini
menemaniku saat sepi
menemaniku saat gundah
*courtesy of LirikLaguIndonesia.net
berat hidup ini tanpa dirimu
ku hanya mencintai kamu
ku hanya memiliki kamu

aku rindu setengah mati kepadamu
sungguh ku ingin kau tahu
aku rindu setengah mati

meski tlah lama kita tak bertemu
ku selalu memimpikan kamu
ku tak bisa hidup tanpamu

aku rindu setengah mati

aku rindu setengah mati kepadamu
sungguh ku ingin kau tahu
aku rindu

p/s:aku nak balik kampung ptg ni sbb rindu setengah mati kat mak aku. :D

Terima Kasih baca KISAH aku.

4 penyibuk:

Umee Meriani A.S said...

noks.. aku layan lagu nih.. setahun yg lepas dah.. hhahahahaha

miss yanyan said...

motip ko advanced dr aku?kat srwk lagu2 indon mmg advanced ye?haha

MyzaAli said...

salam! hye yanyan :)

sape cakap myza tak bace? myza bace, just x tgl jejak jer slame ni...hehe..

btw, thnks 4 this advice and doa, sy pun harapkan doa dari sume org... sedapkan lagu ni. hehehe :)

miss yanyan said...

hehe..thanks myza! mana tau tak terbaca sbb followers byk..:) sy pun suka silent reader blog awk..hihi..:P

Post a Comment

pengomen tegar

You are viewing "rindu setengah mati."
4 penyibuk Add your own!
Filed under Labels: ,
Posted on Friday, February 25, 2011
Subscribe through Atom feed.
 

Blog Template by WawaZameri.com