boring...boring...boring.

salam.


hari ni aku extra boring dari biasa.kakak aku dah start kerja hari ni stlh 90 hari cuti bersalin.maka anak2 dia pun dia dah hantar kat pengasuh.maka keseorangan la aku kat rumah.tak dgr bunyi riuh budak2 tecik.huuuu.apa aku mau buat?apa lg,main Internet sampai lebam la.kalau ngantuk tidur.kalau busan tgk tv pulak.tak gitu?




ni la peneman aku hari2.netbook + broadband + bantal.hehe.sampai kdg2 aku mcm nak muntah hijau kot dok main benda ni je.haha.nak tgk tv biasala kan,takde citer best.what to do??hmm..


tp hari ni aku taknak keluar bilik.abg ipar aku cuti hari ni.so aku kena terperap aje la dlm bilik.bknnya sbb takut dia buat apa2 kat aku.takkkkk.sila jgn slh fhm.aku percaya abg ipar aku tak mcm tu.cuma tak elok je.lgpun syaitan ada kat mana2.baik duduk je dlm bilik.tu yg terbaik.


td aku keluar jgk g dapur buat air utk breakfast.tp tgk abg ipar aku takde dlm rumah.mungkin dia pergi merayap la tu.dia pun fikir tak elok kan duduk berdua mcm ni dlm rumah.tp nanti tgh hari aku nak mkn apa ye?hmm kena jgk keluar bilik nak memasak.


boringnya kalau hari2 mcm ni wehh...huhuhuhuh.


p/s: nak dgr lagu kuat2 utk hilangkan kesunyian. 
Terima Kasih baca KISAH aku.

4 penyibuk:

HMK World said...

best giler.. aku ngatuk nie

miss yanyan said...

jom teman aku kat umah...hahahhah

HMK World said...

motip??? wah aku semakin mengejar top member bha.. baru aku tau kena login dulu...

miss yanyan said...

aku dah agak dah..kena login dulu..hahha..jom l;a teman aku..boring ni..hahahha

Post a Comment

pengomen tegar

You are viewing "boring...boring...boring."
4 penyibuk Add your own!
Filed under Labels:
Posted on Monday, February 07, 2011
Subscribe through Atom feed.
 

Blog Template by WawaZameri.com