100 kali!!.

salam.

saja nak buat pengumumuman.
umee meriani dah 100 kali lawat blog aku!korang mampu??hahahhaa.
i love u la umee!
muhahahaha. 

jauh beza tu dgn yg lain2.hahahaha.aku terharu biru sampai pitam!

p/s: kalau tak 'like' bkn umee meriani namanya.kihkihkih.:D

Terima Kasih baca KISAH aku.

6 penyibuk:

Umee Meriani A.S said...

OMG OMG... me kew???? !!!

adoiii.. tak sangka aku... 100visit.. ahahahahhaahahha.. melampau dah aku nih...

HMK World said...

aku tak setuju aku dah melawat sini 200 juta kali.. tapi sbb aku tak login aku tak tersenarai plak.... kite bakooo umeee kite bakoooooo hehehehe

miss yanyan said...

wahahahha...dahsat betul ko tinggalkan yg lain2..hahahhaa..

miss yanyan said...

aikk baru perasan ada komen hyun..hahaha..hyun ko kena bkk blog aku 24 jam kalau nak lawan umee..hahahhahaha

Umee Meriani A.S said...

HMK: motif hyun nak jadi si pondan usop.. hahahahahahahahah
yanyan: aku sentiasa bukak belog korang.. waaaaaaaaaaaaaaaa.. internet terlampau laju kekdahnya...

miss yanyan said...

hahahha..wah gigih hyun dah naik no 2 pulak..hahaha

Post a Comment

pengomen tegar

You are viewing "100 kali!!."
6 penyibuk Add your own!
Filed under Labels:
Posted on Wednesday, February 09, 2011
Subscribe through Atom feed.
 

Blog Template by WawaZameri.com