cerita hari jadi.




salam.


hari ni genap umur 25.waaa.sejak kul 12am aku dah stanby dpn netbook utk bls wish2 kat facebook.hehe.sampai skrg mmg tak menang tgn nak bls.ramainya kwn2 wish.thanks korang!ada yg aku tak pernah berborak2 di alam maya mahupun realiti pun ada yg wish.terharu terharu.semalam pun dah ada org wish sbnrnya.konon nak advanced!hehe.apa2 pun ma kasih ya!:)


org 1st sms adalah dia.hehe.thanks.:)


kul 12++ am ex bf tiba2 chat dgn aku kat fb.ingatkan nak wish bithday,rupanya dok menyembang aje.mesti tak perasan hari ni besday aku.haha.aku layankan aje la.dlm kul 1 lebeh mcm tu baru dia wish.siap kasi video geng upin ipin nyanyi lagu hari jadi.haha.sampai kul 2 lebeh aku dok chat ngan dia.ngantuk2 dah aku.huhu.


aku tido kul 2 lebeh,kul 6.30 dah jaga sbb aku nak tlg2 kakak aku uruskan anak2 dia sblm dia g keja.yela,dia sorg je payah la kan.hubby dia dah blk pahang.bgn pagi je aku mmg dah stanby handset.biasanya mak ayah aku akan call pagi2 utk ucap hari jadi.


family aku yg 1st wish adalah akak sulung aku tgh mlm td.dlm kul 6 pg pulak abg aku yg 2nd.kul 9 mak aku call.yg lain tak wish pun lg.waa.:(paling terkilan,bapak aku.selalunya pagi2 lagi dia dah call ucap selamat hari jadi.tp sampai skrg dia tak call2.lupa ke dia hari ni birthday anak dia?sedehnya.wawawa.


takpela,aku tunggu sampai mlm ni.kalau tak wish jgk?sedeh kot.sobsobsob.


sambutan thn ni tak byk beza pun mcm thn2 lps.celebrate dr family blm lg.mgkin dlm next week kot buat.combine sekali dgn yg sambut birthday bln 3.mungkin dlm 5 org kot.tak sbr nak tiup lilin & potong kek.hehe.


p/s: mengidam kek tiramisu. :D
Terima Kasih baca KISAH aku.

4 penyibuk:

HMK World said...

manja jew bha.... hmmmmm

miss yanyan said...

sapa manja?wekkk...

Umee Meriani A.S said...

siapa x bf?

btw.. happy d buffday~~ n so on

miss yanyan said...

kalau aku kasi tau mcm la ko kenal..hahaha.ok thanks..:D

Post a Comment

pengomen tegar

You are viewing "cerita hari jadi."
4 penyibuk Add your own!
Filed under Labels:
Posted on Tuesday, February 08, 2011
Subscribe through Atom feed.
 

Blog Template by WawaZameri.com