aishiteru.

salam.

td baca entry baru najwalatif,dia ada record lagu baru-aishiteru dr band Indon,Zivilla.sblm ni tak penah dgr pun lagu ni.dgr dr najwa ni terus aku jatuh cinta kat lagu ni.best la.so aku terus cari video clip lagu ni kat youtube.

aishiteru ni bahasa jepun yg bermaksud - aku cinta padamu/I Love You.:)


Menunggu sesuatu yang sangat menyebalkan bagiku
Saat ku harus bersabar dan trus bersabar
Menantikan kehadiran dirimu
Entah sampai kapan aku harus menunggu

Sesuatu yang sangat sulit tuk kujalani
Hidup dalam kesendirian sepi tanpamu
Kadang kuberpikir cari penggantimu
Saat kau jauh disana

[*]
Walau raga kita terpisah jauh
Namun hati kita selalu dekat
Bila kau rindu pejamkan matamu
Dan rasakan a a a aku

[**]
Kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
Terhapus ruang dan waktu
Percayakan kesetiaan ini
Pada ketulusan a a ai aishiteru
(aku cinta padamu)

Gelisah sesaat saja tiada kabarmu kucuriga
Entah penantianku takkan sia-sia
Dan berikan satu jawaban pasti
Entah sampai kapan aku harus bertahan

Saat kau jauh disana rasa cemburu
Merasuk kedalam pikiranku melayang
Tak tentu arah tentang dirimu
Apakah sama yang kau rasakan

Back to [*][**]

Satu sendiri pikiran melayang terbang
Perasaan resah gelisah
Jalani kenyataan hidup tanpa gairah
O…wu..wo..o..

Lupakan segala obsesi dan ambisimu
Akhiri semuanya cukup sampai disini
Dan buktikan pengorbanan cintamu untukku
Kumohon kau kembali

Kimita tuokukitemo
(meskipun kamu jauh)
Kiminoi shuaguaratala
(ku tetap mengingatimu selalu)
Shiniteruyo shiniteruyo
(percayalah...percayalah)

Back to [*][**]

Wo wo wo..
Wo wo wo..a a ai aishiteru
(aku cinta padamu)

p/s: lantakla korang nak ckp aku ketinggalan ke.aku mmg dah lama tak dgr radio.so what??

Terima Kasih baca KISAH aku.

9 penyibuk:

Umee Meriani A.S said...

aku pun baru 1st dgr... aku pun ketinggalan erk?

miss yanyan said...

sbb hyun ckp aku ketinggalan..huhuuhuh..

♥ iLi ♥ said...

lagu bile nih?

miss yanyan said...

x check lak tarikhnya...

ateekaamer said...

aku x pernah dgt. ketinggalan ke?

miss yanyan said...

ntahle...nape ada org ckp aku ketinggalan?

♥ iLi ♥ said...

aku pun x pernah dengar.
aku rs hyun yg back to the future kot. hahaha....

miss yanyan said...

mungkinla...kekeke..

♥ iLi ♥ said...

kah3.........

Post a Comment

pengomen tegar

You are viewing "aishiteru."
9 penyibuk Add your own!
Filed under Labels:
Posted on Wednesday, February 09, 2011
Subscribe through Atom feed.
 

Blog Template by WawaZameri.com