dia berbakat!!

salam.


mulanya aku ingt nak story psl apa yg aku buat smlm.smlm ptg akak aku tnye nak ikut ke dia ngan hubby+anak2 dia g midvalley?aku pon ikut je la sbb keboringan yg amat duduk umah.sblm tu dr pg smpai tgh ari aku bgn tdo,aku mkn,aku main intenet,aku tdo blk..oh sgt busan!so aku ikut la depa jln2 drpd membuta aje kan?lps jln2 kat midvalley cari adiah utk anak dia yg besdaynya smlm tu,ktorg g mkn kat Village View,Bangi utk celebrate besday budak tecik tu.ohh,aku tersibuk sekali lak.kalau aku tau,aku tak ikut kot.mcm jd penyibuk lak satu family buat mkn2.hehe.maafkan aku yg xtau ni.kih3.lps tu ingt nak la uplod gmbr apa yg aku mkn smlm.tp smpai rumah smlm pon dah pukul 10 mlm.mata dah kuyu,so cdgnya nak updet ari ni la.tp fikir2 blk,setakat nak ltk gmbr mknn je,apa benda yg aku nak sampaikan?ha skrg aku dah ada idea nak story kat korang pasal apa.ok stop cerita psl aktiviti aku smlm.


korang kenal Najwa Latif?ok,sblm ni aku mcm pernah dgr la nama dia tp langsung tak nak ambil tau sapa minah ni.mlm td aku dok blogwalking ke blog cik epal,ternampak 1 entry dia pasal Najwa Latif ni.so aku tergerak hati nak baca.


sorry ye dik.akak curi gmbo ko nak ltk kat sini.:)

ohh rupanya minah ni sgt berbakat!umur baru 16 thn,tp sgt sgt pandai main gitar.suara dia pun not bad.banyak video dia kat youtube.korang blh klik sini.muda2 lg dah ada bakat.study pon gempak seh!PMR 7A 1B tu.gila ah.sgt jeles ok!apsal la aku tak secerdik dia?bak kata bapak aku dulu la,aku bknnya tak pandai,cuma mls!huahuahua.


serius aku jeles dgn budak Najwa ni.dah lama aku berminat nak bljr main gitar.tp tak berkesempatan aje.tak tahu nak bljr dgn sapa sbnrnya.hehe.abg aku pandai jgk main gitar tp takde la nak kata expert sgt2.tak byk lagu pun dia blh bwk.huu..dr dulu sampai skrg aku sgt2 obses dgn gitar!sampaikan pernah dulu aku nak ciri2 lelaki idaman mesti pandai main gitar.haha.konon2nya nanti blh la dia mainkan lagu utk aku.romantik la konon kan?sila jgn muntah.


tp tu dulu la.skrg takde la aku ltkkan syarat mcm tu.tp kalau dia ada bakat main gitar tu dah satu bonus la bg aku kan.geli tak?haha.sblm ni kat tmpt aku keja dlu pon aku suka kat sorang mamat ni sbb dia pandai main alat muzik.bkn gitar je ok,keyboard,drum pon dia pandai.yela,nama pun cikgu muzik kan?pernah sekali tu dia main gitar,aku nyanyi.wah,suka suka suka.hehe.masa majlis perpisahan aku,sempat jgk aku berduet dgn dia 3 lagu.haha.dah lama nak berduet dgn dia.smpt jgk sblm aku quit.sdp sgt suara dia.heh,melalut dah aku.aku je suka dia,dia tak suka aku pun.hahahaha.


ok2,berbalik kpd cerita Najwa Latif ni.dia ni pon ada bakat cipta lagu tau.ada satu lagu dia cipta,blh tahan jgk.tajuknya Carta Hati.respek la aku kat dia ni.skrg ni mmg trend perempuan main gitar kan.mcm Yuna,Ana Rafali & Zee Avi.yg aku respek lg sbb study diorang pun gempak.mcm Yuna tu kan ambil law,Ana Rafali ambil TESL.bgs la sbb diorang tak lupa nak berilmu.


utk adik Najwa ni,aku harap kalau 1 hari nanti dia dah jadi artis popular,dia tak lupa diri.jgn nanti keluar cerita pasal dia pergi clubbing ke,bukak tudung ke,berpeluk2 dgn jantan ke.harap dia pandai jaga diri.teruskan asah bakat kau tu dik!ewah.

ni aku letak salah satu video dia.


lagu favourite aku ni.:D

ni facebook dia - Najwalatif

p/s: harap2 dik najwa ni baca blog aku.hehe.



Terima Kasih baca KISAH aku.

2 penyibuk:

nelly said...

lagunya memang best .
oh ya , lagu kat blog nelly tu . tajuknya sebiru hari ini .

miss yanyan said...

ok thanks ya nelly....:)

Post a Comment

pengomen tegar

You are viewing "dia berbakat!!"
2 penyibuk Add your own!
Filed under Labels:
Posted on Saturday, February 05, 2011
Subscribe through Atom feed.
 

Blog Template by WawaZameri.com