aku sensitif sgt hari ni.

salam.


hari ni aku nangis je.sgt2 sensitif hari ni.banyak benda buat aku stress lak ari ni.takde mood lak rasa.ermm aku ni cpt gak nangis.kalau tgh mrh sgt2 pun aku blh nangis tau.tambah2 aku tgh tak brp sht skrg,so cpt la air mata aku tumpah.


lps tu tgh2 xde mood mcm ni,blh lak sorg kwn aku ni tanya soalan yg buat aku mrh sgt2.dia ni kira kwn lama la.tiba2 ym dgn aku.mula2 perbualan mcm ni:


R: ada mana?

aku: ptrjaya
R: Owhhh dh keja?
aku: lum
R: Xkan duk ngaga ja p laa kl byk keja


bila dia tls je ayat yg aku bold kan tu,terus aku naik angin.aku mmg sensitif bab2 keja ni.apa aku bodoh ke tak g cari keja?aku mmg bantai mrh dia cukup2.



aku: ko ingt aku x cari ke??
R: Kawin jaa laa kan senang hehhh xpayah pk2
aku: ckp sng ar
aku: xkan la aku bodoh sgt x cari keje
aku: berlambak ar resume aku bg
aku: dah xde rezeki lg nak wat cne
aku: apa punya soalan la
R: Amboi jangan ar marahhh
R: Mcm ngh period jaa huhu
R: :)
aku: tgh period je ke leh mrh???
aku: aku mmg pantang ar org sebut2 psl keje
aku: ckp aku mls cari la
aku: apa la
aku: xkan la aku bangap sgt
R: Releks ar mybe usaha ko lum cukup kuat lagi
R: Hmmm aku just ckp usaha lum kuat lagi n iringi doa
aku: bila ko ckp cmtu?



lps tu dia terus tak bls dah.aku ni jns ssh jgk nak mrh.tp sekali org buat aku mrh aku mmg marah sungguh2.tambah2 tgh2 xde mood,tiba2 org menambahkan lagi ketakdemood aku ni.hmm.


p/s: jgn main2 dgn aku.
Terima Kasih baca KISAH aku.

8 penyibuk:

nelly said...

Nelly kalau sensitif , rasa nak taruk hari sensitif sedunia .
=D

ateekaamer said...

ai pun geram gaks dengan forumer yang tak jadi pergi gath tuh :mad:

miss yanyan said...

hehe..ok gak tu nelly..:)

miss yanyan said...

cikpan: siapakah?

AdiaLuze said...

Bawak2 bersabo ye cik adik manis... Dia mungkin tak niat nak sakitkan ati awak tu...Hehehe..

P/S : Salam perkenalan.... singgah dari blog EnBen >o<

Keep on blogging kay !! ^___^

Kalo sudi jom la join GA kite :)

miss yanyan said...

thanks adialuze coz sudi jengah..:)

Umee Meriani A.S said...

takuttt...

miss yanyan said...

hahahha..dun play2..kih3

Post a Comment

pengomen tegar

You are viewing "aku sensitif sgt hari ni."
8 penyibuk Add your own!
Filed under Labels:
Posted on Saturday, February 19, 2011
Subscribe through Atom feed.
 

Blog Template by WawaZameri.com