hidup saya membusankan.

salam.


saja sesi meluahkan perasaan. aku busannnn.. busannnnn... busannnnn... serius!!! aku rasa hidup aku membusankan.hari2 main Internet ajeee.bila laa nak keja ni weh?


hari minggu mcm hari ni lagiiiiii la terasa busannya.kalau weekdays ok lg sbb aku blh layan games kat forum.tp bila weekend,mana ada sapa online pun.huuu...nak keluar jln2,aku ni bknnye jns bersosial sana sini.aku mmg type duduk rumah.lgpun aku tak ramai kwn kat KL.ermm kalau ada kereta sure aku akan merayap sana sini.sorg2 pun tak kisah laa.tp hakikatnya takde.so apa nak buat?duduk rumah aje laaa.


aktiviti aku hari ni mmg busan.bgn pg,breakfast,then bkk tv tp xde cerita pun.sepatutnya hari minggu la kena ada cite2 best.ni tak pun!huh..then,apa lg main Internet laa jwbnya.


tp xtau nak bkk apa.fb?forum?dua2 takde org on9 sgt pun.apa lg,tidur aje la aku ni.tgh ari bgn utk lunch.lps tu kakak dtg,oh nasib baik..ada jgk teman berbual.lps tu kakak blk.sambung on9.pastu abg & wife pulak dtg.syukur ada lg teman chit chat.lps tu diorg blk,aku tidurrr lg.ohh tak seronoknya kehidupan aku ni weh.


skrg?on9 lg.tunggu kul 10 nnti la kot2 cerekarama best.kalau hari2 mcm ni mau gila wehhhh!!


p/s: aku dah meroyan.
Terima Kasih baca KISAH aku.

10 penyibuk:

♥ iLi ♥ said...

aku pun sama weyh.
bosan tahap gaban.
life aku skang makin bosan.

sedih!
social life aku la paling membosankan skang nih.
aku nak BF!!!

p/s: budak A tu aku dah buang dia jauh2 dalam idup aku. aku dh kembali single.
btw, aku rasa neutral. x sedih dan x gembira jugak. sekian.

miss yanyan said...

hahahha...ko muda lg xpe..aku ni ha..dah thp leh kawen..kwn2 sume da kawen...wuuu..

Suhami Ahmad said...

hmmm...kadang2 atok pun bosan. Tapi bila atok bosan, atok akan keluar kejap p taman permainan ka amik angin segar. dok perhatikan orang lalu-lalang
=)

miss yanyan said...

hehe atuk..kalo sy ada transpot da lama kot sy buat mcm tu..ni kaki je transpot sy..hihihi..

♥ iLi ♥ said...

haha...aku skang ni malas dh nk fikir psl BF wpun hati kati nak tp minda + fizikal ku dah penat... T_T

miss yanyan said...

xpe..ekau mudo laie..lain la aku ni ha..

♥ iLi ♥ said...

motif? umur kita tak jauh beza mana pun okeh~

miss yanyan said...

hehhe..abiskan study ko tu dlu..wakakak..:P

Suhami Ahmad said...

ooo, atok ingat ado transport...klu cmtu, atok cadangkan update blog je lah..hihi...blogwalking...jauh perjalanan, banyak ilmu dpat

miss yanyan said...

betul tu tok...kalu sy busan2 sy mmg suka blogwalking..mcm blog tok la..sy jumpe lps jln2..hehehhe

Post a Comment

pengomen tegar

You are viewing "hidup saya membusankan."
10 penyibuk Add your own!
Filed under
Posted on Saturday, March 05, 2011
Subscribe through Atom feed.
 

Blog Template by WawaZameri.com