aku menangis.

Ya Allah...


aku sedih,aku menangis je sepanjang hari ni.makan pun tak lalu.ntahla,makin lama aku rasa makin mcm takde 'life'.sampai bila aku nak mcm ni?


duduk sini,mcm tak keluar dr kepompong.mkn tak menentu,sampai aku makin kurus melidi.muka dah makin cengkung.nak keluar bersosial,takde kwn sgt.masing2 dgn hal masing2.nak keluar sendiri,takde transpot.lgpun,tak tau jln kat sini.nak naik transpot awam,aku takut sesat.aku tak blh keluar sorg2.aku sng sesat.


Ya Allah...


sampai bila nak mcm ni?duduk terperap je hari-hari kat rumah.hari minggu pun sama.sampai bila nak jadi 'katak bwh tempurung?'.


bila aku nak make a new life ni?bila aku nak ada kwn yg blh keluar sama2,yg blh hilangkan rasa sunyi aku?


dr pagi asyik nangis je ni.bila mcm ni aku rindukan mak aku.aku rasa nak blk Ipoh.tp,aku kesian kat kakak aku.


Ya Allah...


tolonglah.hidup aku dah tak terurus.makan minum tak terjaga.duit dah makin kurang.hmmm.


aku nak menangis lagi.:(
Terima Kasih baca KISAH aku.

3 penyibuk:

♥ LULU ♥ said...

jgn la nagis..do smthing yang tak boring k! tegur2 la jiran ke..nnt ade la kawan..

miss yanyan said...
This comment has been removed by the author.
miss yanyan said...

jiran pun semuanya keja wehh...siyes dah mati kutu dah...huhuhu.

Post a Comment

pengomen tegar

You are viewing "aku menangis."
3 penyibuk Add your own!
Filed under Labels:
Posted on Wednesday, March 09, 2011
Subscribe through Atom feed.
 

Blog Template by WawaZameri.com