zizan nak kasi can kat aku?.

salam.


haha bunyi gempak je.sebenarnya aku dikejutkan (poyo je perkataan dikejutkan hehe) dgn cerita tak elok pasal artis yg aku minat sgt2 ni.sapa lg kalau tak zizan nin.di kala aku tgh melayan forum yg selalu aku masuk tu,aku terbaca satu isu pasal rumah tangga zizan nin berantakan.laa...baru je kan diorg ni kawen?erm artis kalau tak cerai tak sah kan?



ni gambar masa dia kawen dgn pembaca berita tv9,fazilah hani harun.bg aku wife zizan ni sgt cantik.mmg padan la diorg ni.

punca keretakan tak tau lg.berdasarkan komen2 kat forum tu,ramai ckp zizan ni gay?gay??oh no!ye ke?mcm tak caya je.wallahualam.hanya diorg je yg tahu kan.apa2 pon aku harapkan takde apa2 berlaku.amin.

teringat masa aku dpt jumpa zizan ni.ya Allah serius aku sgt2 teruja n berdebar2.hehe.mana taknya sekian lama aku minat kat dia ni.sejak aku kat U lg.kwn2 U aku ramai tahu kegilaan aku kat mamat ni.hehe.akhirnya dpt jgk kan aku jumpa dia n bergambar sama.mcm tak caya lg.hehe.sgt hensem dia ni.kecik je orgnya.tinggi sikit dr aku je.haha.senyuman dia mmg cair la gua tgk!eceh.gila byg dah aku.haip2 xleh.dia laki org.hehe.


ni gambar masa aku jumpa dia.sblh tu aku tp saja je xnak show off muka aku kat sini.hehe.aku jumpa masa pementasan Teater Tun Mahathir The Musical.tak sangka sng je masa nak ambil autograph pelakon2nya sbb tak ramai sgt org.ni kenangan aku yg tak dpt lupa.hehe.

ok la.berbalik kpd cerita rumahtangga zizan,tunggu aje la nnti ye ke tak ye diorg ni nak cerai.hopefully tak la kan.

p/s:blog aku kali ni aku taknak ltk gmbr2 yg ada muka aku.low profile la konon.ahaks.:P

Terima Kasih baca KISAH aku.

5 penyibuk:

Umee Meriani A.S said...

aku tahu macam mana wajah ko.. hhahahahaha

mashi said...

aku baru je bace nur disember x silap, bini zizan jadi cover, elok je deme, siap x sabar nak ade anak lagi...hmmm... kejap je dh berubah

miss yanyan said...

umee: kalau tau senyap..hehe
mashi: mayb tu cte lama kot..

nelly said...

suka ..
=)

miss yanyan said...

suka zizan gak eh??:P

Post a Comment

pengomen tegar

You are viewing "zizan nak kasi can kat aku?."
5 penyibuk Add your own!
Filed under Labels:
Posted on Tuesday, January 25, 2011
Subscribe through Atom feed.
 

Blog Template by WawaZameri.com