aku dan lagu.

salam.


saja nak share 2 lagu yang buat aku sedih bila aku dgr.lagu2 ni mcm ada kaitan dgn aku.bila aku dgr aku rasa sayu je.


1. Tuhan Berikan Aku Cinta - Ayushita



Walau aku senyum bukan berarti
Aku selalu bahagia dalam hari
Ada yang tak ada di hati ini
Di jiwa ini hampa

Ku bertemu sang adam di simpang hidupku
Mungkin akan ada cerita cinta
Namun ada saja cobaan hidup
Seakan aku hina

Tuhan berikanlah aku cinta
Untuk temaniku dalam sepi
Tangkap aku dalam terang-Mu
Biarkanlah aku punya cinta

Tuhan berikanlah aku cinta
Aku juga berhak bahagia
Berikan restu dan halal-Mu
Tuhan beri aku cinta

Ku bertemu sang adam di simpang hidupku
Mungkin akan ada cerita cinta
Namun ada saja cobaan hidup
Seakan aku hina

Tuhan berikanlah aku cinta
Untuk temaniku dalam sepi
Tangkap aku dalam terang-Mu
Biarkanlah aku punya cinta

Tuhan berikanlah aku cinta
Aku juga berhak bahagia
Berikan restu dan halal-Mu
Tuhan beri aku cinta

lirik yg aku boldkan tu mcm terkena kat aku.maksudnya bila aku dah jumpa someone je mesti tak menjadi.kwn2 kenenkan aku dgn org mesti tak jadi.bak kata lagu ni "seakan aku hina".yg terbaru ni pun tak tahu la nak ckp.rasa mcm x jadi jgk je.hmm...

2. Menanti Cinta - Kris Dayanti




Sejak lama aku berdiri
Dalam sepinya rongga hati
Tak satu pun burung
Mampu menjawab

Hanya padaMu ku bertanya
Lewat setiap sujudku ini
Siapakah nanti
Cinta untukku

Wahai penilai hati lihat batinku
Nyaris bernanah karna luka tersayat
Merana menantikan kisah dan kasih hidupku

Rahasia itu hanya Kau yang tahu
Namun aku tak mau jadi tuna cinta
Tuntun hatiku dalam sabar menanti jodohku

Wahai penilai hati lihat batinku
Nyaris bernanah karna luka tersayat
Merana menantikan cinta dan kasih hidupku

Rahasia itu hanya Kau yang tahu
Namun aku tak mau jadi tuna cinta
Tuntun hatiku dalam sabar menanti jodohku

Rahasia itu hanya Kau yang tahu
Namun aku tak mau jadi tuna cinta
Namun harus ku ikhlaskan semua nasib cintaku padaMu

bak kata lirik yg aku bold tu,ye aku tgh sbr menanti jodoh aku.bila aku sedih mmg aku dgr lagu2 ni.

p/s:skrg pun aku tgh sedih.:(

Terima Kasih baca KISAH aku.

5 penyibuk:

nelly said...

i like this!

miss yanyan said...

me too!!!

K-rayz LiMe said...

sabar ye..tuhan dah aturkan yg terbaik wt kita..lum smpai masa lg la tu..

Umee Meriani A.S said...

sabar yer... mana tahu datok dtg meminang

miss yanyan said...

lime: aku ngah sbr..sob3
umee: aminnn..haha

Post a Comment

pengomen tegar

You are viewing "aku dan lagu."
5 penyibuk Add your own!
Filed under Labels:
Posted on Thursday, January 27, 2011
Subscribe through Atom feed.
 

Blog Template by WawaZameri.com