susah tidur.


salam.

sejak kebelakangan ni aku ada mslh bila nak tidur.sblm ni aku mmg suka tidur pagi2 buta.bila dah menghadap internet tu mmg melekat la.selalu pukul 2,3 pagi baru aku tidur.tp sejak seseorang menegur aku supaya jgn tidur lwt,aku dah set dlm minda tak akan tidur slps jam 12 tgh mlm (kdg2 ada jgk terlajak ke 12.30 mlm hehe).teguran ni mmg baik utk aku.sbb tak elok tidur lewat2 tambah2 pulak mata menghadap komputer je.takut menjejaskan kesihatan dan mata aku.

tapi mslh aku,bila aku nak mula tidur mesti aku ssh nak lelapkan mata.lama aku bergolek2 atas katil sampai sejam lebeh jgk la tp still jgk tak dpt tidur.geram aku dibuatnya.

mcm mlm td,tepat kul 12 aku dah padamkan lampu.mcm biasa mata aku tak blh nak pejam.aku golek ke kiri,ke kanan tak jgk berjaya.tgk2 jam dah kul 1 pagi!

last2 aku amek hearphone aku,aku dgr radio kat hp aku.layan sinar.fm pagi2 buta mmg best la!lagu gempak2.aku dgr sambil layan perasaan n akhirnya aku tertidur sendiri.

p/s:korang ada tips tak mcm mana nak kasi sng tidur?


Terima Kasih baca KISAH aku.

13 penyibuk:

HMK World said...

rendam muka2 dalam air????

miss yanyan said...

hahahhahah..berkesan ke?ko penah wat?

nas said...

biasa la tu kekup...bila dh seharian ko kat umah, mmg memalam susah nk tidur, even ko tak tidur siang pun. tp klu kita berjaga jauh2 mlm mmg tak elok utk kesihatan, nak2 pulak klu setiap mlm...

miss yanyan said...

tu la psl..huhu..geram aku bila nak tdo je xleh nak lena..xtau nak buat mcm mana..

Umee Meriani A.S said...

kup: siang ko tak payah tidur... ko tidur malam jew.... berkesan tu..

Umee Meriani A.S said...

makan ubat tidur?

miss yanyan said...

stud,kalau tak tdor siang pon mlm ssh nak tdur jgk..

miss yanyan said...

x elok mkn ubat tdur..:P

Umee Meriani A.S said...

kalo hari2 tidur akhir... kompom mata aku beg eyes.... tak chantek...

miss yanyan said...

tu psl aku mau tdur awal.hehe

Umee Meriani A.S said...

yanyan: aku baru semalam tidur awal.. sebelum2 nih.. asyik akhir jew.. hekhek

nas said...

aku suka perkataan akhir tidur...hak3

miss yanyan said...

hahhaha..kelakar la penggunaan kata tidur akhir..:P

Post a Comment

pengomen tegar

You are viewing "susah tidur."
13 penyibuk Add your own!
Filed under Labels:
Posted on Friday, January 28, 2011
Subscribe through Atom feed.
 

Blog Template by WawaZameri.com