surprise lagik!






assalam..


cadangnya nak hapdet smlm. tp aku tdo umah akak aku, tak bwk netbook lak.


jumaat (10/02/12) dpt surprise lg dr kwn2 aku.


thanks hyun, que & farhan!


walaupun aku sbrnya dpt agak dah korg nak celebrate besday utk aku sbb paan ada terlepas ckp sbnrnya. kih3x. tp aku tak jangka lak korang nak celebrate kat tmpt karoke tu. siap kek lagik kan. aku dok ingt just dok mkn2 kat restoren ajek. ngeh3x.


thanks lagik korg sbb kasi adiah! siyes enjoy giler beb ari tuh. hilang sedeh aku kjp. hiks.


tunggu besday korg lak ye! :)




p/s: byk mkn kek thn ni.
Terima Kasih baca KISAH aku.

13 penyibuk:

QUE ADAMS said...

huhu.hepi besdayyyyyyyyy

miss yanyan said...

haha tenkiu2.

hyunHMK said...

mane gambo adiah aku... sila hapdate hehehehe

miss yanyan said...

ok next entry aku letak. kekeekeke.

MUMMYIZZ said...

kup,hepi belated besday... ^_^

hyunHMK said...

jenuh aku nak pilih adiah ko last minit... dah tgk kat mv aku berkenan satu cawan cun tapi xsempat beli plak... ptg pas kerja aku beli kat sekitar sg besi xbyk pilihan.. itu jew ada. pening aku nak pilih pkataan yg sesuai sbb semua lap2.. tak sioor aku nak lap2 punya ayat ler bha huhuhu

miss yanyan said...

wakkakakak.. kalu ko kasi lap2 sure aku gelak guling2 bhaaa


mummy: thanksss:)

hyunHMK said...

klu ikutkan itu paling buruk bha.. yg cantik semua lap2.. tak sioor teman

miss yanyan said...

wakakakaka ok le tu.. comel ape.. ala2 my girl gitu. hahahha

QUE ADAMS said...

gegeh hyun mncarik adiah tuk ko beb .....huhu

miss yanyan said...

terharu beb smpai mengalir air idungggg.. hahahahhaha.

hyunHMK said...

makcik... terpaksa gigih nnt beliau sentap xde bawak pe hehehehe... kuar peluh jantan aku pusing sg besi huhuhu

miss yanyan said...

hahah hampeh..xde maknanya nak sentap2..

Post a Comment

pengomen tegar

You are viewing "surprise lagik!"
13 penyibuk Add your own!
Filed under
Posted on Sunday, February 12, 2012
Subscribe through Atom feed.
 

Blog Template by WawaZameri.com