jiwa kacau?

assalam...


baru je rasa nak post citer kelakar... tp tiba2 dikejutkan dgn sesuatu. hmm, entahlah aku pun tak tahu kenapa aku still nak rasa sedih. padahal sblm ni aku dah blh terima hakikat. aku dah blh lupakan dia sikit2. tp ntahlah... 


mungkin sbb dia mcm pernah terbagi harapan kjp kat aku kot. mungkin. tak tahu nak describe mcm mana perasaan aku skrg.


utk dia,


- thanks sbb pernah buat sy hepy selama kwn ngan awk
- thanks sbb pernah buat sy tersuka kat awk
- thanks sbb kdg2 awk buat sy berbunga2
- thanks sbb bg hadiah yg agak mahal kat sy
- thanks sbb awk melukakan hati sy


lastly, hope awk bahagia.




p/s: mmg dah ternyata dia bkn jodoh aku. skrg nak tumpukan pd sorg lg... huhuhu.
Terima Kasih baca KISAH aku.

4 penyibuk:

mashi said...

sabar2

miss yanyan said...

tgh sbr...huhuh..

mummyizz said...

sian ko...hehe

miss yanyan said...

sian aku kan??huhuuhhu

Post a Comment

pengomen tegar

You are viewing "jiwa kacau?"
4 penyibuk Add your own!
Filed under
Posted on Monday, June 20, 2011
Subscribe through Atom feed.
 

Blog Template by WawaZameri.com