entry utk my bestie!!!

assalam...


gigih aku tak tdur lg...hak2...baru ingt nak tdo awal...tp tertengok kat fb yg hari ni besday STUD!!yeahh...hepy besday cayangggg....!!~


sila klik banner ni utk ke blog beliau yeah~~




utk stud @ umee meryani:


kitak sukak kwn sama kamek walaupun kita blm pernah jumpak! (btl ke ayat aku?haha). ko sgt best okehh...kwn yg best sgt2...sorg yg hati kering...wakakakak. besday aku ari tu ko paling byk wish. kali ni aku pun nak jd paling byk wish okeh?:)


bila kita nak jmpe ni??dtg la semenanjung...sob3x.


sayang kamu! ahaks. :)


p/s: syg semua kwn2 forem sy, dlu, kini  & selamanya. *hugs*
Terima Kasih baca KISAH aku.

8 penyibuk:

Umee Meriani A.S said...

hahaahahahahhahaaa... motif kena tunggu aku jejak kaki ke sinun... ahakssss ko bila nak jejak kaki ke sini... hehehehehe

TQ sayang... i know u sayang me... tat y i sayang u......

kamek sayang kitak ... walo siapa pun ktk... luv u

miss yanyan said...

hehehe...aku mayb mcm nak g sabah..sob2x.tggu la rezeki aku lebeh nnti aku g sana okeh syg?ahaks..

mummyizz said...

selamat hari jadi gak kat stud............mummy cayang sgt kat stud..ko kup jgn jeles hahaha

miss yanyan said...

hepy besdayy studd......

mummyizz said...

asal ko komen ni kup??? aku tetibe musykil..aku nak masuk porem tp tak ingat pasword...tlg aku weh

miss yanyan said...

kenapa xleh ke aku komen?wakkakaa..x ingt pword? cerr ko emel admin..

mummyizz said...

aku cer eh....hahaha..tetibe aku cam org bodoh IT kekkee

miss yanyan said...

hahaha..apa da..emel je admin..kot leh dpt blk pword.

Post a Comment

pengomen tegar

You are viewing "entry utk my bestie!!!"
8 penyibuk Add your own!
Filed under
Posted on Wednesday, June 22, 2011
Subscribe through Atom feed.
 

Blog Template by WawaZameri.com