Gam*ang!!

mesti korang ingat aku mencarut kan? wakakakka.


takla.. mana ada carut. tak baik tau.


saja nak citer. sabtu baru ni aku g bercuti-citan. akak aku nak bwk anak dia jenjalan sempena cuti sekolah. so dia ajk aku & hosmet aku sama. dia plan nak g Bukit Gambang Water Park. memula aku mcm liat2 jgk nak g sbb memikirkan gaji tarak lg. lgpun pk setakat g main air tu je mcm kurang minat. maklumlah pk dah dewasa kan (konon) wahahaha. tp pk2 blk bila lg la aku nak merasa jln negeri org. aku baru sekali jejak ke Pahang tu pon sbb ada kenduri. jenjalan sana lum lg.


kitorang gerak sabtu ptg dlm lbh kurang kul 2 sbb tunggu hosmet aku abis kije. dlm 3 jam mcm tu la sampai.. singgah lunch dulu kat mana ntah x ingt hehe. sampai dlm lebeh kurang kul 6 jgk la. bila dah sampai baru gigih cari hotel. hehe. dpt la hotel dkt2 dgn Teluk Cempedak. 1 bilik je tggl masa tu. mmg rezeki kami la. ada 1 katil je saiz king. berhimpit la kami 3 dewasa & 1 bdk ni. nsb baik xde aksi tendang menendang. yg ada aksi rebut2 selimut sbb semua tgh kesejukan thp gaban sbb aircond sejuk yg amat. haha.


lps check in solat asar jap dlm bilik pastu kuar blk g jenjalan teluk cempedak. 1st time smpai sini. time senja masa ktorg jenjalan tu. so amik2 gmbo je la. x jln jauh2 sgt pon. next time la dtg situ lg leh mandi manda ke apa kan.


esoknya baru g Gambang Waterpark.



memandangkan aku tak bwk kamera masa main2 air tu sbb takut ssh nak galas sokmo je kan, aku tepek gmbo hasil gugel je la. best gak la main2 air situ. nak2 yg ada ombak. fuhhhh rasa mcm nak main lg hahahha.




tu antara yg aku main la. anak buah aku yg lg2 seronok. ktorg dah penat2 dia still lg dok ulang2 main tmpt yg sama. aku sampai tertido2 tunggu dia kat tepi2. ok la not bad gak la tmpt ni. kemudahan pon ok. sapa2 yg nak bwk anak tu blh la bwk g sini. sure enjoy nye la.


p/s: next time hrp dpt g negeri lain pulak.

Terima Kasih baca KISAH aku.

2 penyibuk:

Fifi said...

gather situ jom!~

miss yanyan said...

baik g pantai2 ke lg syiokkk heheheh

Post a Comment

pengomen tegar

You are viewing "Gam*ang!!"
2 penyibuk Add your own!
Filed under
Posted on Monday, May 28, 2012
Subscribe through Atom feed.
 

Blog Template by WawaZameri.com