pisang.

sblm tu nak mintak maaf kalau entry ni mengundang kurang senang kpd korg yg membaca. (ada ke yg baca?)

entry ni ada unsur2 lucah sikit. muhahahah.

kisahnya, aku ada grup whatsapp (kitorg sebut watsek). bdk2 dlm grup ni coursemate aku masa kat U dulu. ada 5 org termasuk aku. ekceli 6 org tp sorg tu x aktip. sorg je laki dlm grup ni. 2 org dah kawen. yg lain semua single.

2 org yg dah kawen tu (dua2 pompuan), diorg suka benau laa citer psl hal2 umah tangga ni. (pepaham sudeh). psl hal 18sx tuuuu. haish, aku yg bwh umur n otak suci ni (konon) rasa mcm otak aku ni dah kena mandrem hahahaha. galak benau diorg dua ni pot pet cite pasal benda tuuu. kalu leh aku nyampuk, aku nyampuk gak. wakakakaka. yg pasti kitorg semua open minded, xde hurt feeling ke apa. sporting aje bha. masing2 dah matured kan. layankann aje la. yg xleh blah ada yg ckp kalau nak tau saiz org laki tu (phm2 la saiz apa), tgk pd jari kaki dia. mcm tu la bentuknya. apa tah. mcm2. sbr je la.

pg smlm kan, time aku nak g opis, dlm tren aku dpt duduk. pastu masuk la sorg mamat ni. perghh muka hensem. dia berdiri btl2 dpn tmpt aku duduk. masa tu aku nak watsek kat grup aku tuh psl aku nampak mamat ensem. sekali aku tgk mamat tu dia pegang pisang. erkkk. *apa yg korang pk?* muhahaha. terus2 la aku watsek kat grup:

"hensem mamat dpn aku dlm tren ni, tp dia pegang pisang. erkkk"

apa lg, diorg pk lain la. mcm2 diorg tanya. pisang apa la, saiz la. erkkkk. aku pon terus laa snap gambo mamat tu senyap2.



tengok, dia pegang pisang kan?? terketar2 aku watsek kwn2 aku sbb aku tgh thn gelak. hahahhaha. apa lg, mmg jd bahan jenaka laa kat grup tu. ingtkan pegang pisang apa, rupanya mmg btl2 pisang. hahahaha. siyes lwk gile. aku dok cover2 gelak je dr dlm tren smpai la ke opis. time tgh jln pon leh nak tergelak. kwn aku yg dah kawen tu blh lak perhatikan mamat tu pegang pisang tu menghala ke mana. paham2 sndiri sudah apa yg cuba disampaikan hahahhahahah.

yg hampehnya, kat grup aku x abes2 bahan psl pisang. dr pagi sampai ke mlm. pastu bersambung lak ke hari ni. topik x lain, asyik psl pisang je. pepaham laa dabel mining. hahahahhaha. aku dok gelak je x henti2. smpai ke fb pon diorg nak post psl pisang. apa2 pon msti libatkan pisang. ni semua mamat tu la pnya pasal. leh slhkan beliau? muhahahaha.

yg sbnrnya smpai skrg aku dok pk apa motip mamat tu bwk pisang mcm tu? kenapa sebijik je? kenapa msti pegang mcm tu? kenapa x masuk dlm poket ke? hahahhahahahahahahahaha. agak2 knp? hahahahhahahaah. msti la nak mkn ye x? keh3.

agak2 kalau aku jumpe mamat tu lg msti aku akan gelak kot x henti2. hahaha.

p/s: skrg tredmark aku adalah pisang. keh2.
Terima Kasih baca KISAH aku.

5 penyibuk:

FEENA ZAIN said...

hye pisang...haha

miss yanyan said...

hahha pisang dah jd tredmark aku

Fifi Nadhrah said...

patut ko mintak je pisang tu dari die..

miss yanyan said...

hahah malu la nak mntk hahahahha

MUMMYIZZ @4 Hero Izz said...

pisang..pisang...
lama ku tak dapat pisang hahahaa

Post a Comment

pengomen tegar

You are viewing "pisang."
5 penyibuk Add your own!
Filed under
Posted on Wednesday, April 24, 2013
Subscribe through Atom feed.
 

Blog Template by WawaZameri.com