Update Blog!

salam..


dah bersawang pulak blog aku ni..


tak tau nak updet apa.. bkk pon lupe skrg ni hehe..


ermm.. lately ni blog aku tetibe "naik".. aku ni bkn jns promot blog pon.. mmg tak suka nak promot.. bg aku, aku nak menulis blog utk suka2, diri sndiri baca je.. kalu promot pon kt kwn2 rapat je.. sbb tak suka laa nak glemer2 hahaha.


nak tau knp tiba2 "naik"? ermm, sbb aku penah wat entry psl 'seseorg' yg agak popular di alam maya. lama org tu menyepi sejak kes dia terbongkar. tiba2 nama dia disebut2 balik. aku agak mesti org dok gugel2 psl dia, then kuar laa link blog aku. tak memasal entry aku bln 2 tu tibe2 ramai pulak yg mengomen. yg x kenal lak tu. biasanya yg komen, kwn2 aku jerk. ni yg rasa nak delete blk post tu haha. nsb baik laa aku ni bkn jns dedahkan identiti aku kat sini. kalau tak sure kantoi kan sapa aku sbnrnya. 


whatever je la.. tgk la kalau pasni ramai lg "anynomous" sesat sini aku delete la kot post tu. bkn pe, nnti mcm2 org akan soal aku psl org tu. huhuhu.


ingt nak tls psl "my hero" tp next entry la. kasi saspen sikit sapa "hero" aku. hihihih. jeng jeng jeng.




p/s: lama btl tak singgah blog kekawan.
Terima Kasih baca KISAH aku.

2 penyibuk:

Fifi said...

singgah la blog aku.. haha.. wei.. kat rebung ade bubur lambukkan lepas zohor?

miss yanyan said...

thn lps ada.. thn ni xde lak..

Post a Comment

pengomen tegar

You are viewing "Update Blog!"
2 penyibuk Add your own!
Filed under
Posted on Monday, July 16, 2012
Subscribe through Atom feed.
 

Blog Template by WawaZameri.com