Sudah Cukup Sudah

Salam..


dah lama pulak tak updet blog. asyik lupa je nak bkk benda alah ni. aku nak lepaskan perasaan geram ni. geram dgn ex bf aku tu. aduhh.


kitorg pas clash mmg still kwn lg. sbb dia ckp xnak musuh2.. kwn je mcm biasa. aku pon ok je la. yelah putus pun bkn sbb hal bsr2 sgt. x gaduh apa sgt pon kan. 


sometimes ada gak berwassap2.. sbg kwn2 kan.. masa mula2 clash, rajin la dia dok msg aku, ym lg.. lama2 dah makin menyombong. penah gak tegur, eh da sombong ye skrg? dia gelak2 je la.


yg wat aku hangin,lately ni dia nak lg pnjm duit aku! ehhh hello, kita dah xde apa2 dah kan? aku skrg x mcm masa couple dlu, lembut hati sgt. skrg aku dah bertegas. jgn hrp la aku nak bg. bkn setakat nak pnjm duit je tu, gedik2 mntk mcm2 kat aku. huh!


memula ada sekali tu aku tlg share page kwn aku kt fb. kwn aku tu jual jersey. tiba2 dia wassap aku, dia tnye psl jersey tu. pastu suh aku belanje 1. bengong!! aku ckp beli la sndiri. dia ckp xde duit. cehh xde duit wat la xde duit kannn. 


pstu dia nak g kedah, kwn dia kawen. dia nak pnjm duit aku. katanya takut x cukup duit. aku ckp le xde duit. 


pastu dia citer la dia nak g main bola, ada tournament ke apa ntah. dia ckp nak beli kasut but. aku ckp, gaji dah masuk blh le beli. dia ckp x cukup sbb byk benda nak kena byr. then aku ckp, kumpul duit dlu bla bla. dia ckp x smpt coz nak pakai this weekend. so dia nak mntk aku sponsor. wtf??? dia ingt aku kaya ke apa. g la cari mak datin nunn.. geramm!!


hari ni lak, dia ym aku, dia citer psl dia nak g tioman, bercuti ngan kwn2. aku perli gak, aku ckp.. ada lak duit nak g jln2. dia ckp nak pnjm duit aku. bengong laaa. aku ckp je aku xde duit. mls nak lyn dah. dah clash pon dok lg berani nk pnjm2 bagai.


ari tu kul 3,4 pg sms aku mntk tlg topupkan dia RM30. sbb dia tau aku ada maybank2u kan. dia ckp tggu gaji dia byr blk. ok la setakat RM30 tu leh la aku tlg. lgpun sbb sng aku guna on9 je kan. tp pastu menyombong kemain ngan aku. aku sesaje msg dia, dia lyn x lyn. eh, aku dah tlg ko, ko bls cmni ekk. bila aku tls kat status fb, tau lak ko nak terasa kannn. pdn muka!


aku dah thp bengang skala 10 dah ni. bak kata lagu nirwana band, sudah cukup sudah!! haha.


ok cukup sdh sesi lps geram pd hari ini. sekian.
Terima Kasih baca KISAH aku.

10 penyibuk:

FEENA ZAIN said...

lor... jangan layan yani... ko blok je dia.. haha

miss yanyan said...

huhuhu geramm ni gerammm

MUMMYIZZ @4 Hero Izz said...

huhu baik hati jugak ko nak tolong top up,kalau akulah RM10 pun lum tentu aku bagi..
dahlah weh jgn tolong2,ko keraskan hati sajo..takpun cepat2 ko cari penganti,leh lupa dia terus..

gilalah setiap hal nak minta pinjam ko..
aku plak yg emo

miss yanyan said...

Topup tu xdenya aku sponsor...aku mntk claim..dia pon dh byr blk dah huhu... Nak cr pgganti yg pyh tu hihihi

FEENA ZAIN said...

selama die meminjam duit ko, smua dia ganti x?

miss yanyan said...

Dah.,,dia byr abes dh,,lps clash lama dia x pnjm,,lately ni dia stat nk pnjm blk,,tp aku dah tegas...x bg dah.

K-rayz LiMe said...

dia tgh mempergunakan ko je cik yanyan..jantan tu mmg x guna..jangan bagi..manyak cantik dia..ko penat2 keje cari duit dia lak senang2 nk berenjoy ngan duit tu..dr ko bg pinjam kt dia..baik ko guna tuk diri sendiri..

miss yanyan said...

Mmg x bg pon huhu..tu la kan..mntang2 gaji aku bsr dr dia kan.. Dia tu kalu dh tau xdak duit xyah la nk g enjoy sgt...kena la sdr diri tu huhu

zahrah said...

huhuhu... geram gak ngn citer ko ni. kalo bab nk mkn xde duet aku bole consider, tp kalo takat nk beli but bagai mmg xpat la.. even kalo pakwe pon, xkn la tiap2 bln nk mntk... haisshhh!! geram aku ni!! mne FB die? pass kt aku, nk tgk cket org die cmne... hahahahaha!!!

miss yanyan said...

Aku tunjuk orgnya terus. Sure ko terkejut. Hahau

Post a Comment

pengomen tegar

You are viewing "Sudah Cukup Sudah"
10 penyibuk Add your own!
Filed under
Posted on Wednesday, June 27, 2012
Subscribe through Atom feed.
 

Blog Template by WawaZameri.com