xde air!!

AMARAN!

DILARANG BACA SAMBIL MAKAN MAHUPUN BARU SAHAJA SELEPAS MAKAN. INI NAK ELAK ANDA DARI TERMUNTAH. HAHAHAHA.


smlm rumah sewa aku xde air. nasib la aku dah mandi. nasib juga tak lama. dan nasib juga berlaku time hari minggu. fuhh semua bernasib baik. cakap psl xde air ni, aku teringat kisah 4,5 thn lps time aku study kat U dulu. haha siyes aku ingt lagi kisah ni sampai skrg. sblm start citer, aku nak gtau, citer ni agak pengotoq sikit eh. sbb tu aku warning awal2 kat atas tu haha. korang baca mesti rasa geli. tp aku rasa kelakar gile. ok kalau rasa xnak teruskan baca xpe, aku tak paksa. hihi.

kisahnya masa dok hostel masa kat U dulu. sapa2 yg penah dok hostel msti dah paham yg hostel mmg terkenal dgn kes xde air. kitorg masa tu mmg dah diberi notis awal2 dah. so kitorg dah tadah air dlm baldi siap2. 

masa hari kejadian tu, aku g kelas mcm biasa. sblm g kelas tu sempat mandi lg sblm air xde. lps kelas, aku bantai mkn mee goreng pulak. tiba2 aku dilanda sakit perut yg teramat. aku cuba thn sbb time tu dah xde air. tp xleh nak thn pulak. maka terpaksa gak "melepas". air yg aku dah tadah awal2 tu aku syg nak guna sbb nak guna utk mandi ptg nanti. kat tingkat bwh ada 1 paip ni ada air sikit2 lg. so aku ambil baldi lain yg kosong (agak kecik) & tadah air kt bawah tu. tak mampu nak tadah dlm baldi bsr sbb bilik aku tingkat 2 nnti ssh nak angkut naik ke atas pulak.

masa aku lpskan "hajat" aku tu, aku cibir rupenya. air ada sebaldi je. paham2 la dgn air sebaldi tu cukup ke nak bersihkan jamban n basuh yak. aku cuba berjimat semampu mungkin utk bersihkan 2 benda tu. tp jamban mmg xleh nak wat apa. mmg air x cukup nak bersihkan btl2. so terpaksa la aku biarkan camtu je. sblm kuar toilet tu, aku pastikan xde org sbb xnak org tau sapa punya kije x basuh toilet lps yak. hahahaha. nsb la sapa yg masuk toilet tu nanti. 

lps dah rasa "lega", aku pon g la bilik kwn aku, lepak2 smbil discuss psl esaimen. time ptg, aku pon nak mandi la. nak guna air dlm baldi yg dah tadah awal2 lg tu. time nak mandi tu, bkk2 je spender, rupenya ada melekat **** kat spender. yahampunnn..! rupenya aku basuh x bersih. yela nak jimat air punya psl kan. tp aku x bersihkan pon. sbb takut x cukup air nak mandi. aku humban terus spender tu dlm tong sampah. wakakaka. yela xkan nak tggu ada air baru nak basuh. berbau la nanti. adehhh mmg lawak gile kalu ingt balik. agaknya masa aku dok lepak2 kt bilik kwn aku tu, diorg ada bau tak? hahahahha. lawak gile rasanya. xde sapa pon tau citer ni sampai la aku tls kt blog ni. wakakakaka.

hahaha ok2. tu je kisahnya. sorry bg korg rasa loya (bg yg baca sampai abes).

daaaa.

p/s: teringat zmn dlu2.

Terima Kasih baca KISAH aku.

6 penyibuk:

mashi said...

aiyooo hahahaha

miss yanyan said...

geli tak? aahahahahahah

MUMMYIZZ @4 Hero Izz said...

aku tak baca lagi...baru baca yg baris kaler merah tu sbb aku tgh makan ni

miss yanyan said...

sila jgn baca haha

Fifi Nadhrah said...

giler r ko ni.. kalau aku rele tak mandi.. hahaha..

miss yanyan said...

haha x mandi kang busuk la weh hahahahahha

Post a Comment

pengomen tegar

You are viewing "xde air!!"
6 penyibuk Add your own!
Filed under
Posted on Monday, December 31, 2012
Subscribe through Atom feed.
 

Blog Template by WawaZameri.com